Как да станем богат: 7 навика на богатите хора

Не е тайна, че най-великите предприемачи на нашето време са работили много усилено, за да постигнат висоти в своя бизнес. Като правило има много съвети за как да станеш богат, се свеждат до факта, че трябва да четете книги и да не забравяте за финансовата възглавница. Но освен да работят усилено, богатите правеха и нещо друго. Интересно? Продължавай!

Вътре сме редактори “С вкус” Ние сме изцяло за това всеки да е богат и щастлив, затова внимателно проучихме някои от отличителните характеристики на милионерите и в близко бъдеще ще мислим и действаме по същия начин като тях. По-долу сме съставили списък на 7 правила на истински богати и успешни хора. И те 100% си заслужава да бъдат взети под внимание!

как да спестя пари

Въпрос за душата

Ако решите да отворите собствен бизнес само заради парите, спрете и помислете внимателно. Перспективата за богатство, която ви очаква зад хоризонта, ще поддържа ентусиазма ви само за много кратко време. Не забравяйте, че във всеки сериозен бизнес не можете без трудности и форсмажорни ситуации. Освен това в началото определено ще бъдете на загуба. Самото желание да печелите пари не е добър стимул. За да направите бизнеса си наистина успешен, превърнете го във ваша истинска страст. Отговорите на три въпроса ще ви помогнат да разберете какво да правите: „Какво обичам?“, „Ще го харесат ли другите?“, „Хората готови ли са да плащат пари за това?“

Не забравяйте, че вашият бизнес не трябва да бъде иновативен. Не се страхувайте да отворите кафене или магазин за гуми само защото някой го е направил преди вас. Основното нещо: добавете жар към бизнеса си и го направете с вдъхновение.

Правилната среда

Ако искате да изградите цяла компания, трябва да съберете надеждни и умни хора около себе си. Няма значение какъв е вашият бизнес, така или иначе ще имате нужда от екип. Няма да можете да контролирате и да правите всичко сами: няма да имате достатъчно сила или време. За да вървят нещата както трябва, съберете около себе си специалисти, които споделят вашите виждания. Можете да намерите съмишленици на обучения, семинари и форуми за млади предприемачи. В същото време избирайте асистенти не само според личните, но и професионалните качества. Бизнесът е работа, което означава, че приятелството е на заден план.

Помнете бюджета

Опишете как да изградите бизнеса си със съществуващия бюджет и след това да го намалите 1,5–2 пъти. Парите са в основата на всеки бизнес. Управлявайте началния си капитал с най-голямо внимание. Направете план с необходимите разходи и бюджет за първия месец. Сравнете печалбите и разходите си: вероятно разходите ви ще бъдат много високи за известно време. Не се тревожете, това е норма за бизнеса: за да започнете да получавате пари или поне да излезете на печалба, трябва да изчакате няколко месеца, шест месеца или дори година. Времето зависи от много фактори, като броя на служителите и обема на производството. За да предотвратите превръщането на финансовия си план в огромна сума накрая, спестявайте. Ето как можете да спестите пари:

  • Първоначално купете употребявано оборудване и мебели. Купувайки такива артикули за вашия офис, ще похарчите наполовина по-малко пари.
  • Работете от вкъщи, когато е възможно. Първоначално извършвайте бизнес от разстояние и не наемайте помещения. Премахнете го, когато създадете стабилна клиентска база.
  • Използвайте онлайн счетоводни услуги. Наемането на счетоводител в персонала от първите дни на работа е скъпо и е трудно да наблюдавате бюджета сами.
  • Отделете време

    бюджетиране

    Запомнете: бизнесът не е спринт, а маратон. Планините от злато не идват веднага. За да постигнете успех, отделете време и винаги действайте в съответствие с вашия бизнес план. Той трябва да съдържа следните елементи:

  1. Главна идея. Каква е твоята цел? Какво ви е необходимо, за да управлявате бизнеса си? Имате ли нужда от офис? Какви са капаните?
  2. Стоки и услуги. Напишете подробно какво ще продавате на клиентите си: не само името на продукта или услугата, но и кратко описание.
  3. Цена. Определете цената: Разберете средната цена на пазара и се уверете, че бъдещите клиенти ще са готови да я платят.
  4. реклама. Изберете сайт за разположение и разпределете бюджета, който сте готови да похарчите за промоция. Не се опитвайте да покриете всички рекламни канали наведнъж: това може да се окаже неразумен разход.
  5. Анализ на конкурентите. Помислете какво ще е вашето предимство пред тях и на какво да заложите в развитието.

Не се страхувайте да поемате рискове

За да играете голямо, трябва да играете голямо и да поемате рискове. Много успешни предприемачи са създали своите империи за милиарди долари благодарение на риска. Най-готиният пример за това е Джеф Безос, един от най-богатите хора на планетата. През 1994 г., на 30-годишна възраст, той напуска работата си и започва Amazon. Тогава беше малък онлайн магазин с книги, но сега е огромен пазар с всичко. Обяснявайки решението си, предприемачът каза: „Представих си себе си на 80 години. Не бих искал да бъда старец, съжаляващ за пропуснатите възможности..

Не посвещавайте целия си живот на работа

Повярвайте ми, никой никога не е съжалявал на смъртния си одър, че е работил твърде малко. Дори любимото ви занимание не бива да заема всичките ви мисли. Ето как човек бързо прегаря и губи контакт с външния свят, приятели и роднини. За да ви помогне да разтоварите:

  • График. Осигурете пълно време както за бизнеса, така и за личния си живот.
  • Делегиране на задачи. Няма да можете да се справите с всичко сами, така че не се страхувайте да поверите някои от проблемите на екипа си.

Бъдете готови за компромис

Вашите най-недоволни клиенти са най-добрият ви източник на знания. Това е очевидна истина, която е опасно да се забрави: без клиенти няма да имате бизнес. Следователно основната задача ще бъде не само да ги привлечете, но и да запазите тяхната лоялност. Задържането на клиент винаги е по-евтино от намирането на нов. Не следвайте популярното погрешно схващане, че ако един човек не харесва нещо, тогава ще дойде втори, трети или пети. Всичко си има граници.

богати хора

И накрая: никога не се отказвайте! Както каза Илон Мъск: „Ще се откажа само ако съм мъртъв или напълно недееспособен.”. Да, да, честите провали могат напълно да ви лишат от желанието за работа. Но не се отчайвайте. Абсолютно всеки има провали. Те не заобиколиха дори онези, които всички смятат за невероятно готини и успешни личности. По-рано писахме, което плаши парите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Orton Blog by Crimson Themes.
kolkata girl sex pornichka.org www south indian sexy video com سكس كوبى bibshe.com افلام سكس فض غشاء البكاره wedding fuck thempeg.mobi rii sen gandi nangi video wapoz.me sex vodes desi xxx videos download likeporn.mobi how to make desi daru in hindi
hqxvideos nudeindiantube.net girls without dress افلام سكس ايطالى tubecategories.net شرم الشيخ سكس sxe indian video pornburst.mobi download hindi sexy movie destivbox porniandr.com andhra aunty sex vedios افلام سكس فرنسية طويلة largetube.net خرم الطيز
افلام مصريه جنسيه yesiltube.info سكس المدير manyata dutt nude indiananalfuck.com bf film video player نيك سحاق superamateurtube.com سارة جاة busty indian wife tubaka.mobi exbii hindi mama ni sukumizu fanhentai.net hentai shokugeki