Как да готвя замразени кнедли: всички подробности

Полуфабрикатите са удобен и бърз начин да се насладите на нещо вкусно, без да отделяте много време за готвене. Тази категория продукти включва и замразени кнедли. Те наистина се готвят много бързо, но не всички домакини успяват да го направят добре. как гответе замразени кнедли и за да предотвратим грешки в процеса, ние споделяме днес.

Продуктите няма да се слепят, тестото няма да се разтече, а плънката ще остане сигурно скрита вътре. Ще можете да постигнете този резултат, ако готвите кнедли от фризера по начините, които описваме по-долу.

Как да готвя замразени кнедли: съвети

Неща, които трябва да имате предвид

как да готвя замразени кнедли

  • Кнедлите не трябва да се размразяват преди готвене. Гответе ги веднага, в противен случай тестото ще се слепи по време на процеса.
  • Видът на плънката не оказва влияние върху времето и начина на приготвяне на продуктите. Скоростта на готвене зависи само от дебелината на тестото.
  • Ако има много продукти, те трябва да се готвят на малки порции. Важно е лесно да разбърквате кнедлите в тигана. Тогава те няма да се слепват и ще се готвят едновременно.

Гответе в тенджера

как да готвя замразени кнедли

За да приготвите кнедли, вземете широк тиган. Налейте достатъчно вода в него. Тестените продукти трябва свободно да плува. Оставете водата да заври. Посолява се на вкус. Поставете кнедли във вряща вода. Разбъркайте внимателно, за да не залепнат продуктите по дъното на тавата.

Настройте котлона на среден. Гответе тестените продукти, като не забравяте да ги разбърквате периодично. След като изплуват, отбелязваме времето, което производителят е посочил на опаковката. Ако това са домашни полуготови продукти, ние се фокусираме върху дебелината на тестото и ги готвим в рамките на 5–8 минути. За да сте сигурни, че кнедлите са готови, извадете една от тигана. Нека го нарежем и опитаме.

Готвене в бавна готварска печка

как да готвя замразени кнедли

  • Метод номер 1. Напълнете половината купа на мултикукъра с вода, доведена до кипене. Посолете на вкус и добавете малко количество слънчогледово масло. Поставете кнедли в купа. Затворете капака. Гответе тестените продукти за 10 минути, като зададете режим „Паста“.
  • Метод номер 2. Намажете съда за готвене на пара със слънчогледово олио или разтопено масло с помощта на силиконова кулинарна четка. Поставете кнедлите на повърхността на един слой, като спазвате разстоянието между тях. Изсипете 2 чаши в купата на мултикукъра. чиста вода. Поставете контейнер отгоре. Уверете се, че не докосва течността, излята в купата. Затворете капака. Гответе продуктите за 15 минути, като включите режим „Пара“.

Не забравяйте, че в края трябва да сложите кнедли в чиния и да изчакате малко. Трябва да починат поне 5 минути преди сервиране. След това можете да представите вкусните кнедли на семейството си, като добавите заквасена сметана или ги запържите със свинска мас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Orton Blog by Crimson Themes.
kolkata girl sex pornichka.org www south indian sexy video com سكس كوبى bibshe.com افلام سكس فض غشاء البكاره wedding fuck thempeg.mobi rii sen gandi nangi video wapoz.me sex vodes desi xxx videos download likeporn.mobi how to make desi daru in hindi
hqxvideos nudeindiantube.net girls without dress افلام سكس ايطالى tubecategories.net شرم الشيخ سكس sxe indian video pornburst.mobi download hindi sexy movie destivbox porniandr.com andhra aunty sex vedios افلام سكس فرنسية طويلة largetube.net خرم الطيز
افلام مصريه جنسيه yesiltube.info سكس المدير manyata dutt nude indiananalfuck.com bf film video player نيك سحاق superamateurtube.com سارة جاة busty indian wife tubaka.mobi exbii hindi mama ni sukumizu fanhentai.net hentai shokugeki